NESREĆA KOD DUBROVNIKA

U Astri ih je bilo devetero! Četvero ispalo iz automobila, dvoje mladih bori se za život

Vozačica Kristina K. (21) u trenutku nesreće imala je 1,08 promila u krvi
Dubrovnik, 030911.Cetirii su osobe tesko ozlijedjene u Opel Astri karavan njemackih registracija u teskoj prometnoj nezgodi koja se dogodila oko 3,25 sati na D- 8 (jadranskoj magistrali) 12 km zapadno od Dubrovnika. U vozilu se nalazilo sedam mladih osoba od kojih su tri prosle bez ozljeda dok su od tesko ozlijedjenih dvije zadrzane na lijecenju u Opcoj bolnici Dubrovnik a po jedna osoba helikopterom je u ranim jutarnjim satima hitno prevezena do Splita a jedna u Zagreb.Foto: CROPIX
 CROPIX

DUBROVNIK - U teškoj prometnoj nezgodi koja se u subotu rano ujutro oko 3,25 sati na državnoj cesti “D- 8” oko 12 km zapadno od Dubrovnika dogodila u mjestu Zaton, tri su osobe prošle bez ozljeda, a četiri su osobe teško ozlijeđene od kojih su dvije izvan životne opasnosti i trenutačno se nalaze na skrbi Opće bolnice Dubrovnik .

Dvije teško ozlijeđene osobe su u životnoj opasnosti te je jedna helikopterom žurno prevežena u Split, a druga u Zagreb.

Kako navodi policija , u automobilu se nalazilo ukupno devet osoba!

Do nezgode je došlo nedaleko Turist biroa Zaton i raskrižja za Veliki Zaton najvjerojatnije došlo zbog prebrze vožnje “Opel Astre” karavan njemačkih registracija kojom je iz smjera Neuma ka Dubrovniku upravljala hrvatska državljanka Kristina K. (21) iz Gromače kod Dubrovnika. Vozačica je imala sreće i nije zadobila nikakve ozljede, jednako kao i dvoje mladih suputnika. Zbog ozljeda opasnih po život putnik Sanel S. (20) iz Rijeke helikopterom prevežen žurno u Split, a zbog jednako teških i po život opasnih ozljeda kralježnice 16-godišnjak iz Zatona helikopetrom je prevežen u Zagreb. Kako smo neslužbeno doznali, liječnici u Splitu i Zagrebu još se bore za život dvojice mladića.

Prema neslužbenim podacima, od udara u zaštitnu ogradu iz Opela su ispale četiri osobe: jedna je podletila pod osobno vozilo koje je bilo parkirano uz cestu, druga je pala u kanal dubine 1,5 metra, dok je treća osoba pronađena u vrtu obližnje kuće. Očevid na mjestu nesreće trajao je sve do 7,15 sati do kada se promet uz policijski nadzor naizmjenice odvijao jednom kolničkom trakom jadranske magistrale.

Policija je tijekom istrage utvrdila kako je Kristina Astrom upravljala pod utjecajem 1,08 promila alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 03:29