NESREĆA U OTOČCU

Twingom usmrtio pješakinju pa pobjegao s mjesta nesreće

Zagreb,150510.Slavonska avenija.Prometna nesreca u kojoj je sudjelovlali kamin cistoce i kombi.U prometnoj je zivot izgubio voza kombija.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

OTOČAC - Crikveničanin (67) u stanju potpune alkoholiziranosti sinoć je u Otočcu svojim vozilom udario pješakinju Mariju M. (56) iz Otočca, koja je preminula na mjestu događaja, dok je počinitelj pobjegao s mjesta nesreće.

- Prometna nesreća se dogodila oko 18.45 sati u ulici Ive Senjaninana na način da je 67-godišnjak iz Crikvenice upravljajući Renault Twingom iz smjera Kompolja u smjeru Otočca, uslijed alkoholiziranosti od 2,79 promila izgubio nadzor nad upravljačem, skrenuo u desno van kolnika gdje je prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario Mariju M. iz Otočca, odbacivši je na meki teren, nakon čega je napustio mjesto događaja.

Poduzetim mjerama traganja ubrzo je pronađen u ulici Bartola Kašića u Otočcu, nakon čega je uhićen i priveden u prostorije policije - priopćila je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:42