PRONAĐENA MRTVA

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA MLADOM DUBROVKINJOM Nakon što se nije javila obitelji, policija i GSS krenuli u akciju, danas je stigla najgora moguća vijest

 Facebook

Mlada Katarina Butrica (25) iz Dubrovnika, inače studentica Sveučilišta u Mostaru, pronađena je mrtva, piše Avaz. Sarajevskom je listu informacija potvrđena iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Za Katarinom Butricom se tragalo od subote, no kako je otkriveno, Butrica je sa svojim Citroenom sletjela s ceste u provaliju u istočnoj Hercegovini. Policija Hercegovačko-neretvanske županije objavila je da je poginula kada je njezino vozilo sletjelo u provaliju na području Trebinja, na prometnici od Ravnog prema Ljubinju.

U opsežnoj potrazi sudjelovali su policija i pripadnici gorske službe spašavanja, a njezin su automobil pronašli u provaliji, oko 60 metara od ceste, u mjestu Kotezi na rubu Popova polja.

Nesretna je djevojka u subotu krenula iz Dubrovnika prema Mostaru svojim automobilom. Nakon što se obitelji nije javljala na mobitel, pokrenuta je potraga za njom.

Granicu je prešla oko 14 sati, a njezin automobil snimljen je u 14 i 24 sata u Ravnom. Studirala je engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Mostaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:25