PREŠLA U SUPROTNI TRAK

TRAGEDIJA U OSIJEKU Djevojka (20) poginula u frontalnom sudaru

Ilustracija
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

OSIJEK - Djevojka iz Osijeka u dobi od 20 godina smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 21,20 sati dogodila u Vinkovačkoj ulici u Osijeku.

Do nesreće je došlo nakon što je mlada vozačica upravljajući Mazdom prešla u traku kojom prometuju vozila iz suprotnog smjera i tom prilikom došlo je do direktnog sudara s VW Polom BiH registracijskih oznaka.

Od posljedica sudara 31-godišnji vozač Pola i njegova 25-godišnja suputnica, oboje državljani BiH, lakše su ozlijeđeni, dok je nesretna mlada Osječanka uslijed zadobivenih ozljeda preminula u KBC Osijek oko 22,15 sati.

Karlovac: Pijana 37-godišnjakinja prouzročila prometnu nesreću i teško se ozlijedila

U noći na srijedu u Karlovcu se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, teške ozljede zadobila je 37-godišnja žena, vozačica osobnog vozila, koja je koja je nesreću i prouzročila.

Policija javlja da je ona oko 2.15 sati u Senjskoj ulici upravljala vozilom karlovačkih registracijskoh oznaka s 1,64 promila alkohola u krvi, te je zbog prebrze vožnje sletjela s ceste i "pokupila" stablo i metalnu ogradu. Pritom je zadobila teške ozljede, a njezin 44-godišnji suvozač lakše.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv vozačice će biti podnesen optužni prijedlog, a nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno izvješće. ( M. Pušić)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:44