SUVOZAČ OZLIJEĐEN

Teška prometna nesreća kod Vinkovaca: U slijetanju s ceste poginula 31-godišnjakinja

Komletinci, 030411.Jutros oko 5 i 20 h teska prometna nezgoda dogodila se u selu Komletincima (20-ak kilometara od Vinkovaca). Prometna nesreca dogodila se u ulici B. Radica kod kucnog broja 133, jedna osoba je smrtnostradala a druga je tesko ozljedjena. Na slici: policijski ocevid je u tijeku.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

KOMLETINCI -U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 5,20 sati u selu Komletinci u vinkovačkoj okolici smrtno je stradala Lidija Pavešić (31) kada je svojim Renaultom clio sletjela s ceste. Njezin suputnik I.T. (25) lakše je ozlijeđen i prevezen je u vinkovačku Opću bolnicu.

Nesretna žena vozila je Renaulta iz smjera Otoka, a sletjela je na ravnom dijelu ceste, iz još neutvrđenih razloga. Automobil je udario najprije u jedan betonski kolni ulaz, potom i u drugi da bi na boku završio na tratini dječjeg igrališta ispred kuće u Ulici braće Radića 133. Srećom, u ranim jutarnjim satima tamo nije bilo nikoga.

Na očevid je pored policije izašao i dežurni istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Milan Kojić koji su u nedjelju ujutro utvrđivali okolnosti kobne nesreće. Na mjestu nesreće nema tragova kočenja, a pretpostavke su da se radilo o brzoj vožnji o čemu svjedoči silina udara i dijelovi uništenog automobila svuda uokolo.

No, to ne objašnjava što je dovelo do slijetanja na ravnom dijelu ceste koja vodi u središte Komletinaca. Nakon teške nesreće, Renault clio morao je biti prevrnut na krov kako bi se izvadilo tijelo poginule 31-godišnje vozačice iz Otoka koja je na mjestu preminula. Njezin 26-godišnji suputnik, također iz Otoka, s lakšim je ozljedama zadržan u vinkovačkoj bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:21