NESREĆA U SUMARTINU

SUDAR S TRAJEKTOM 25-godišnjaku koji je vozio gliser izmjereno više od dva promila alkohola u krvi

 Tea Cimaš/CROPIX

Kako doznajemo iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, 25-godišnjaku sa makarskog područja, koji je u subotu navečer upravljao gliserom, a koji je sudjelovao u pomorskoj nesreći u Sumartinu na Braču, u krvi je izmjereno više od dva promila alkohola, piše Slobodna Dalmacija.





Nakon nesreće on i njegov 18-godišnji prijatelj, također sa makarskog područja, prevezeni su u KBC Split, gdje su sa lakšim tjelesnim ozljedama, oguljotinama, smješteni na odjel neurokirurgije, gdje su zdržani na promatranju. Sutra bi, ukoliko im se zdravstveno stanje ne pogorša, trebali biti otpušteni svojim kućama.

Za to vrijeme Lučka kapetanija je obavila očevid pomorske nesreće i samo još moraju obaviti razgovore sa dvojicom mladića iz glisera, kako bi dobili kompletnu sliku ove pomorske nesreće.

Kako su mediji već izvijestili gliser i trajekt su se "sudarili" bočnim stranama i tu je u cijeloj prići sreća, jer da je kojim slučajem došlo do frontalnog (s)udara posljedice, su prvenstveno za mladiće u gliseru mogle biti kud i kamo gore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:46