HOROR KOD CIBONE

SUD: DIVLJAKA IZ TRAMVAJA DRŽITE U REMETINCU Žrtve mogu tužiti manijaka koji je iz čistog mira počeo udarati putnike u 'dvanaestici'

Zagreb, 120116.Danas oko podneva na krizanju Tratinske i Savske ulice dogodio se incident kad je nepoznati muskarac poceo tuci putnike u tramvaju broj dvanaest. Nedugo nakon stigla je policija i privela nasilnog muskarca.Foto: CROPIX
 CROPIX

Zbog incidenta tijekom vožnje u ZET-ovu tramvaju broj 12 kod zagrebačke Cibone, kad je ničim izazvan počeo lupati putnike od kojih je neke i ozlijedio, 33-godišnji B. I. trenutno boravi u pritvoru u Remetincu temeljem odluke Prekršajnog suda.

S obzirom na njegov recidivizam pritvoren je među ostalim i da ne bi ponovio djelo. Ovoga puta svoj je dosje “podebljao” optužnim prijedlogom zbog naročito drskog ponašanja. Kobnog 12. siječnja oko 11.50 sati B. I. je putnicima “dvanaestice” priuštio pravu agoniju usred vožnje.

Redom ih je počeo lupati bez povoda, a policajci su ga, odmah nakon dojave, sačekali na tramvajskoj postaji kod Cibone i stavili mu lisice. Prema pričanjima očevidaca, čim je ušao u tramvaj u rastrojenom ih je stanju počeo nasumce šaketati i lupati nogama. Pri tome je, srećom samo lakše, ozlijedio dvije osobe koje ga mogu tužiti zbog nanesenih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:30