TRAGIČNA VOŽNJA

STRAVIČNA SMRT Kćer gledala kako preko njezine majke prelaze kotači traktora

U prevrtanju kod Zeline svih je šest osoba ispalo iz prikolice, a Ljerka M. (54) je u padu gledala stravičan prizor
Bjelovar , 290909.Pod prevrnutim traktorom Ursus na lokalnoj cesti izmedju Bedenika i Velike Pisanice u blizini mosta preko kanala Grabenska u utorak je poginuo Andjelko B. (53), koji je trinaesta poginula osoba u prometnim nesrecama na podrucju PU bjelovarsko-bilogorske u ovoj godini.Foto: Miroslav Martinic / EPEHA / CROPIX
 Miroslav Martinić / EPEHA / CROPIX

ZAGREB - Putovanje prema vinogradu na neregistriranoj prikolici koju je vukao traktor kojim je upravljala 54-godišnja Ljerka M. u popodnevnim satima četvrtka u Gradunju u Donjem Orešju na zelinskom području, u negativnom sjećanju zauvijek će pamtiti osim traktoristice još pet osoba koje je prevozila.

Kako doznajemo, u i na prikolici je bilo ukupno šest osoba u dobi od 52 do 75 godina.

U jednom trenutku dolaskom do raskrižja s Ulicom Kralji, a prilikom mimoilaženja Opel Corse koju je vozio K.G. (39) koji se toga trena zaustavio, Ljerka je traktorom umjesto u rikverc krenula napred pa je prikolica naletjela na rubni dio kolnika.

U prevrtanju je svih šest osoba ispalo iz prikolice, a 54-godišnjakinja je u padu gledala stravičan prizor - kako stražnji kotači traktora prelaze preko njezine 75-godišnje majke Marije K.

Nesretna je 75-godišnjakinja podlegla ozljedama na mjestu tragedije, dok su dvije žene, koje su lakše ozljeđene, kolima Hitne pomoći prevezene u KB Dubrava na sanaciju ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:40