HOROR KOD KUTINE

STRAVIČNA NESREĆA Poginuli mladić (24) i djevojka (35)! Sletjeli su s ceste i udarili u drvo

Da bi došli do njihovih tijela u smrskanom automobilu, vatrogasci su morali rezati lim
 Goran Mehkek / Cropix

KUTINA - Teška prometna nesreća dogodila se u petak navečer, pola sata prije ponoći, u mjestu Husain pored Kutine. U izlijetanju automobila s ceste i udaru u drvo, poginuli su 24-godišnji mladić njegova suputnica, 25-godišnja djevojka, oboje s područja Kutine, priopćila je sisačka policija.

Doznajemo da je vozač honed kutinskih registarskih oznaka bilo Slobodan S. iz Stupovače, a kao suputnica u vozilu se nalazila Suzana B. iz Lipovljana. Vozač je u blagom desnom zavoju u Ulici Petra Zrinjskoga pred kućnim brojem 81, zbog prevelike brzine, izgubio nadzor nad automobilom koji je sletio s ceste i zabio se u stablo. Od siline udarca automobil se praktički omotao oko stabla. Oboje su preminuli na mjestu nesreće iako su bili vezani sigurnosnim pojasevima. Da bi došli do njihovih tijela u smrskanom automobilu, vatrogasci su morali rezati lim.

Tijela poginulih prevezena su na prosekturu sisačke bolnice gdje će se obaviti obdukcija. Nakon obdukcije policija će podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:22