BORBA ZA ŽIVOT

Stravična nesreća na radnom mjestu: Na radnika Vibrobetona pao metalni kalup težak 5 tona

Vinkovci, 180411.Jutros oko 09,50 sati u krugu poduzeca Vibrobeton prilikom rada kalup od prese pao na glavu djelatniku I.P. (rod. 1970), te je isti zadobio teske tjelesne ozljede i prevezen u opcu bolnicu Vinkovce. Na fotografiji policijski ocevid na mjestu nesrece.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

VINKOVCI -Teške i po život opasne tjelesne ozljede zadobio je radnik vinkovačkog Vibrobetona 41-godišnji I.P. iz Cerne u nesreći koja se u krugu poduzeća dogodila u ponedjeljak oko 9 sati.

Prema podacima PU vukovarsko-srijemske, na nesretnog radnika prevrnuo se metalni kalup težak oko 5 tona. Stradali radnik odmah je prevezen u Opću bolnicu Vinkovci i nalazi se na Odjelu intenzivne njege s teškim ozljedama glave.

Nesreća se dogodila pri uobičajenim poslovima dok su radnici obavljali pripremu za izlijevanje betonskih stupova u teški kalup. Kako je došlo do prevrtanja kalupa i stradavanja radnika utvrdit će se očevidom, kao i eventualna kaznena odgovornost za nesreću na radu. Uz policiju na mjesto nesreće je izašao i inspektor Državnog inspektorata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 01:59