OČEVID U TIJEKU

Stravičan prizor u Starim Jankovcima: Muškarac i žena pronađeni mrtvi, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo

Stari Jankovci, 250711.Dva mrtva tijela pronadjena su u Starim Jankovcima, selu u okolici Vinkovaca, u ponedjeljak navecer oko 19,40 sati. Tijela muskarca i zene starije dobi pronadjena su na adresi Bana Jelacica 20. Pronasao ih je netko od susjeda i odmah je upucen poziv u PU vukovarsko-srijemsku. Prema prvim informacijama, policija pretpostavlja da se radi o nasilnoj smrti. Spominje se i sumnja na ubojstvo i samoubojstvo. U Starim Jankovcima policajci provode ocevid, pa zasad nije poznato sto se i kako odigralo. Na fotografiji: policijski ocevid.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

STARI JANKOVCI - Dva mrtva tijela pronađena su u kući u Starim Jankovcima, selu u okolici Vinkovaca, u ponedjeljak navečer oko 19,40 sati. Tijela - a riječ je o muškarcu i ženi - pronađena su na adresi Bana Jelačića 20. Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić potvrdio je kako se radi o 52-godišnjoj ženi i 56-godišnjem muškarcu. Također je rekao da je smrt žene i muškarca bila nasilna.

Oboje su usmrćeni iz vatrenog oružja, najvjerojatnije pištolja, ispaljeno je više hitaca, a pretpostavka da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu službeno, dok traje policijski očevid, nije potvrđena. Očevidom se tek nastoji utvrditi što se točno dogodilo u kući u Jelačićevoj 20. Policija pretpostavlja i da se sve odigralo između 18,20 i 19,30 sati. Kako se moglo doznati, tijela su pronađena u dnevnoj sobi obiteljske kuće u kojoj je živjela 52-godišnja žena. I 56-godišnji muškarac također je iz Starih Jankovaca.

Prema neslužbenim saznanjima, mrtva 52-godišnja žena je Dragica Šarčević, dok je 56-godišnjak Antun Seletić. Njihova mrtva tijela u kući su pronašli susjedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 15:27