UBOJSTVO

STRAVA U SLAVONIJI Davio suprugu do smrti: 'U zadnje vrijeme imali su narušene odnose, no nitko nije vjerovao da bi se ovakav zločin mogao dogoditi'

Ilustracija
 Goran Šebelić/CROPIX

Muškarac u dobi od 55 godina osumnjičen je za ubojstvo svoje četiri godine mlađe žene u jednom selu nedaleko od Našica.

Tragedija se dogodila 12. prosinca oko 12 sati u njihovoj obiteljskoj kući nakon što je žena odbila odlazak na dogovoreni liječnički pregled. Prema našim informacijama, ona se već nekoliko godina liječila zbog psihijatrijskih problema, no iz nekog je razloga ovaj put odlučila odbiti odlazak na pregled. Navodno je suprugu, koji je inzistirao na odlasku u bolnicu, zaprijetila ubojstvom, na što je ovaj skočio prema njoj, rukama je uhvatio oko vrata i ugušio. Sam je potom, nakon što se pribrao, nazvao policiju i prijavio što je učinio. Na saslušanju je izjavio da se tih trenutaka kada je suprugu uhvatio za vrat sjeća kroz maglu. Žena je na mjestu preminula.

“Sudac istrage Županijskoga suda u Osijeku prihvatio je prijedlog ovog Državnog odvjetništva od 14. prosinca da se protiv 55-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela”, priopćili su iz DORH-a.

Kako doznaje Glas Slavonije od stanovnika Krčevine, mjesta koje se nalazi između Đurđenovca i Beljevine, između supružnika su u zadnje vrijeme bili narušeni odnosi, no nitko nije vjerovao da bi se ovakav zločin mogao dogoditi. Da se zlo dogodilo shvatili su kada su ispred njihove kuće u Zagorskoj ulici stigla vozila Hitne pomoći, ali i policije koja je potom trakom ogradila pristup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:52