VELIKA TUGA

STRAŠNA OBITELJSKA TRAGEDIJA U ČEPINU Dječačić (3) upao u kantu dopola ispunjenu vodom i utopio se: 'Dogodilo se valjda u sekundi...'

 Emica Elveđi/EPH

Strašna tragedija zadesila je jednu mladu obitelj iz Čepina. Kako neslužbeno doznajemo, njihov sin u dobi od tri godine i tri mjeseca utopio se u srijedu poslijepodne u dvorištu obiteljske kuće nakon što je upao u kantu koja je bila dopola ispunjena vodom.

- To se valjda dogodilo u sekundi. Ne možemo vam opisati koliko smo tužni, žalosni, nesretni... To dijete nikada nije bilo bez nadzora, a u obitelji su svi u šoku, kao i mi susjedi. Ne možemo vjerovati da se to dogodilo - rekle su uplakane susjede koje žale za izgubljenim dječjim životom.

Kako smo neslužbeno doznali, dječačić je bio u društvu oca, bake i djeda. Igrao se ispred kuće. Tata je u jednom trenutku ušao u kuću obići suprugu koja je rodila prije mjesec dana i bebu. U jednom trenutku maleni je dječak uzeo svoj traktorčić koji je dovezao do komunalne plave kante za prikupljanje staroga papira u koju mu je prije toga upala kantica za vodu. Navodno se popeo na traktorčić da bi dohvatio kanticu iz plave kante, a onda je upao unutra.

Na nesreću, kanta za stari papir bila je dopola ispunjena vodom i dječak se, na žalost, utopio. Ekipa Hitne medicinske pomoći vrlo je brzo stigla pred kuću u Čepinu. Liječnici su dva sata pokušavali oživiti dječačića, no nisu u tome uspjeli. Njegovi roditelji imaju još i sina koji pohađa drugi razred osnovne škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:41