ŠOK U PROMAJNI

STARIJEG NJEMAČKOG TURISTA ISJEKAO PROPELER BRODSKOG MOTORA Tragedija kraj Baške Vode

Zagreb, 150313.Policijska postaja, Heinzelova ulica.Izvrsni predsjednik Dinama Zdravko Mamic u poslijepodnevnim satima priveden je u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici zbog danasnjih uvreda upucenih Zeljku Jovanovicu, ministru znanosti, obrazovanja i sporta.Zupanijsko drzavno odvjetnistvo Mamica navodno tereti prema clanku Kaznenog zakona koji se odnosi na javno poticanje na nasilje i mrznju.Za vrijeme obavijesnog razgovora Zdravka Mamica, u policijsku postaju u Heinzelovoj stiglo je vozilo Hitne pomoci. Nije poznato jesu li dosli zbog Zdravka Mamica.Na fotografiji: vozilo Hitne pomoci dolazi ispred policijske postaje.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

BAŠKA VODA - Sedamdeset četverogodišnji njemački državljanin teže je ozlijeđen nakon što ga je u Promajni kod Baške Vode zahvatio propeler brodskog motora, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Njemački turist ozljeđen je jučer oko 17,30 sati kada mu je prilikom ronjenja, propela brodskog motora zahvatila nogu. Brodom je upravljao 31-godišnji muškarac, koji je pokrenuo usidreni brod u namjeri da ga preveze u obližnju lučicu, a u tom je trenutku iza broda izronio 74-godišnji njemački turist.

Zadobivši teške tjelesne ozljede 74-godišnjak je prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Obavljen je očevid i obaviještena Lučka kapetanija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:43