SMRT USLIJED ŠOKA

STARICA (75) UMRLA NAKON BRUTALNOG SILOVANJA Šok u sudnici - monstrum iz Metkovića dobio sedam i pol godina zatvora!

Dubrovnik, 1141215Sudjenje Vici Musulinu, optuzenom za silovanje i ubojstvo starije zenske osobe u Metkovicu.Foto: Zeljko Tutnjevic / Dubrovacki vjesnik / CROPIX
 Željko Tutnjević / Dubrovacki vjesnik / Zeljko Tutnjevic - Dubrovnik,Croatia [email protected]

Zbog počinjenog silovanja starice Mire Galić (75), kao posljedica kojeg je nastupila smrt, te počinjene krađe nakon tog silovanja, umirovljeni ratni vojni invalid Vice Musulin (53) iz Vida proglašen je krivim nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Dubrovniku i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od sedam i pol godina, javlja Dubrovački vjesnik.

Zbog duljine izrečene kazne Musulin je ostao u zatvoru do pravomoćnosti presude i odlaska na njezino odsluženje.

Zeljko Tutnjevic / Dubrovacki vj / Zeljko Tutnjevic - Dubrovnik,Croatia Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dubrovnik, 1141215Sudjenje Vici Musulinu, optuzenom za silovanje i ubojstvo starije zenske osobe u Metkovicu.Foto: Zeljko Tutnjevic / Dubrovacki vjesnik / CROPIX

Foto: Željko Tutnjević / Dubrovački vjesnik / CROPIX

Podsjetimo, Mira Galić pronađena je mrtva u svom domu u Hercegovačkoj ulici u Metkoviću. Mrtvo tijelo starice pronašli su djelatnici hitne medicinske pomoći, koju je pozvala rodbina nakon što im se starica, koja je inače sama živjela, nije javlja na telefon. Očevid su obavili djelatnici PP Metković te je naložena obdukcija mrtvog tijela kako bi se utvrdio točan uzrok i vrijeme smrti.

Na mrtvom tijelu nisu uočeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, nego je zaključeno da je smrt nastupila uslijed šoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:47