AKCIJA POLICIJE

ŠOKANTNO OTKRIĆE U SOLINU Prodavali puške u garaži trgovačkog centra!

Split, 091212.Jutros u 9 sati zapocela je delozacija iz zgrade u Ulici Dinka Simunovica 2a.Prvi na udaru nisu se nasli stanari 14 stanova, vec sporni poslovni prostori i garazna mjesta.U medjuvremenu, navodno se nagodilo s jos dodatnih 6 obitelji, dok ce se s njih 8 sud dogovarati jos iduci tjedan.Delozacija za sada prolazi bez problema. Razlog je i pojacana nazocnost policije - u zgradi i oko nje je 55 pripadnika snaga sigurnosti.Na fotografiji: policija ispred zgrade.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric/ CROPIX / CROPIX

Služba organiziranog kriminaliteta je dovršila kriminalističko istraživanje nad četvoricom hrvatskih državljana, 33-godišnjakom, 26-godišnjakom, 52-godišnjakom i 31-godišnjakom.

Kako su izvijestili iz policije, sumnjiči ih se da su prema prethodnom dogovoru u listopadu prošle godine u garaži trgovačkog centra u Solinu nepoznatoj osobi prodali tri automatske puške i jednu pušku M-48 sa prigušivačem.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja tijekom jučerašnjeg dana trojica počinitelja su uz kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja dovedeni pritvorskom nadzorniku, dok je za 52-godišnjakom koji je trenutno nedostupan raspisana potraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:31