VELIKA TRAGEDIJA

SMRT NA GRANIČNOM PRIJELAZUMladu Lauru (18) udario autom na mostu koji spaja Gunju i Brčko

Ilustracija
 Srećko Niketić / CROPIX

GUNJA - Laura M. (18) iz Gunje smrtno je stradala u petak oko 20 sati na mostu preko rijeke Save koji spaja Gunju i Brčko, nakon što je u nju osobnim automobilom udario 23-godišnji Azem B., također iz Gunje.

Tragedija se dogodila otprilike 150 metara prije gunjanskog graničnog prijelaza. Nesretna djevojka u društvu svoje sestrične vraćala se iz Brčkog pješice, pri čemu se kretala kolnikom, dok je njezina sestrična navodno bila na nogostupu, a automobil kojim je upravljao 23-godišnjak udario ju je prednjim desnim dijelom.

Kako doznajemo, uvjeti na mostu bili su izuzetno loši s obzirom da je padala kiša, a dio na kojem se dogodila nesreća bio je neosvijetljen, jer javna rasvjeta na mostu nije radila.

Policija je alkotestom utvrdila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a čini se da nije ni vozio brže od dopuštenoga, no unatoč tome protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Nesretna djevojka pohađala je 3. razred srednje škole u Županji, a ovo je na žalost druga ovakva tragedija u njezinoj obitelji.

Prije 20-tak godina u prometnoj nesreći poginuo je njezin brat, koji je tada imao 6 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:59