NEOPREZNI VOZAČ

Sl. Brod: Autobusom prešao djevojci (19) preko noge

 Danijel Soldo/Cropix

SLAVONSKI BROD – U petak, oko 13,15 sati na slavonskobrodskom Autobusnom kolodvoru autobus Slavonija Busa ozlijedio je četiri osobe. Kako kazuje jedan od očevidaca, autobus je odjednom „poskočio“ na peron, lakše ozlijedio tri osobe koje su, nakon ukazane pomoći puštene na kućnu njegu, dok je najgore prošla četvrta osoba, jedna djevojka (19) kojoj je - prema iskazima očevidaca, autobus prešao preko noge te je zadržana u brodskoj bolnici na liječenju.

Pretpostavlja se kako je trideset osmogodišnji vozač neoprezno pokrenuo vozilo koje je bilo u brzini pa je autobus skočio na peron i pogazio putnike. Kako neslužbeno doznajemo, stradala djevojka je strana državljanka i zajedno sa svojom bakom čekala je autobus za obližnje selo Zbjeg.

- Šokiran sam – rekao je Franjo Matijašević, vlasnik tvrtke Slavonija Bus. - Moje isprike i žaljenje neće puno pomoći stradalim osobama, ali čim se vratim iz Zagreba posjetit ću stradalu djevojku koja je, kako su me informirali iz bolnice, zadobila otvoreni prijelom noge. Protiv vozača ću, koji kod mene radi 15 godina bez ikakvog prekršaja, čim utvrdimo činjenice te dobijem policijski zapisnik poduzet odgovarajuće disciplinske mjere – kazao je u telefonskom razgovoru Matijašević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:13