PRORADILA MU SAVJEST

Skrivio nesreću u kojoj je poginuo motociklist, pješice pobjegao, pa se par sati kasnije prijavio policiji

Jedna osoba smrtno je stradala u noći na ponedjeljak, pet minuta prije ponoći, u prometnoj nesreći koju se dogodila u mjestu Brlog na području Otočca.

Prouzročio ju je 36-godišnji muškarac iz Ogulina, koji je Fiat Mareom ogulinskih registracijskih oznaka upravljajući iz smjera Otočca prema Žutoj Lokvi iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika te prednjom stranom vozila udario u motocikl marke Husaberg bez registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao deset godina stariji mještanin Otočca.

Od siline udara motociklist je preminuo na mjestu događaja, a vozač osobnog vozila pobjegao je s mjesta nesreće, i to pješice. Ipak, u jutarnjim satima sam se javio Policijskoj postaji Otočac, gdje je uhićen a potom i pritvoren u PU ličko-senjskoj.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica općinske državne odvjetnice iz Gospića uz pomoć policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske.

Promet na dionici ceste bio je u potpunom prekidu za sav promet od 1.26 sati do 4.55 sati, javljaju iz PU ličko-senjske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:14