LUKA MIHALJEVIĆ

SJAJNE VIJESTI IZ ŠIBENIKA Pretučeni student probudio se iz kome, već je izmijenio nekoliko rečenica s roditeljima!

Neurokirurg dr. Vlatko Ledenko koji je uspješno oporavio dvije operacije glave, kao i dr. Bušić koji je operirao slomljenu čeljust, zadovoljni su najnovijim Lukinim stanjem i ali dalje ne žele davati nikakve dugoročnije prognoze
 SIPA

Dobre vijesti stižu iz splitskog KBC-a. Mladog studenta iz Drniša Luku Mihaljevića liječnici su probudili iz inducirane kome, doznajemo od Dragana Radeljaka, obiteljskog prijatelja Mihaljevićevih.

Luka diše samostalno, bez respiratora, trepće očima, a počeo je polako i komunicirati razmijenivši nekoliko riječi sa svojim roditeljima ocem Robertom i majkom Mirjanom.

Neurokirurg dr. Vlatko Ledenko koji je uspješno obavio dvije operacije glave, kao i dr. Bušić koji je operirao slomljenu čeljust, zadovoljni su najnovijim Lukinim stanjem, ali dalje ne žele davati nikakve dugoročnije prognoze. Uglavnom, Luki predstoji dugo liječenje, a svi se nadaju s uspješnim završetkom.

Luku Mihaljevića brutalno su prije 12 dana pretukli u Šibeniku njegovi vršnjaci L.K. i A.K. koji se nalazi u istražnom zatvoru, te im zbog nanošenja po život opasnih ozljeda prijeti višegodišnja zatvorska kazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:29