SAMOHVALA

SILOVATELJI MALOLJETNICE KLESALI TIJELA U CENTRU JOKER U SPLITU Slučaj trojice Australaca ne prestaje šokirati svjetsku javnost

Tri mladića iz Australije i na Instagramu su objavila svoje golišave fotografije
 Instagram

Slučaj trojice Australaca koji su silovali norvešku tinejdžericu u splitskom noćnom klubu ne prestaje šokirati domaću, ali i svjetsku javnost. Nakon što je objavljeno da je trojac uspio financijskom nagodbom izbjeći zatvorsku kaznu za teško kazneno djelo, mediji se zgražaju nad njihovim stilom života iz kojeg je razvidno da se mladići nimalo ne kaju zbog počinjenog zločina za koji su pravomoćno osuđeni.

Dylan Djohan (23), Waleed Latif (21) i Ashwin Kumar (23) postali su tako globalni primjer ljudi koji, iako osuđeni za teško kazneno djelo, zbog toga ne proživljavaju baš nikakvu kaznu.

Opsjednutost tijelom

Tako je Daily Mail objavio fotografije na kojima mladići poziraju u teretani splitskog Joker centra. Na Instagramu i drugim društvenim mrežama objavljuju fotografije svojih tijela te se hvale izuzetnom tjelesnom formom. Engleski mediji komentiraju te fotografije pa kažu kako se radi o očitoj opsjednutosti tijelom. Mladiće prozivaju za narcisoidnost, a najviše im smeta što ne pokazuju ama baš nikakvo žaljenje zbog onoga što su učinili.

Podsjetimo, tijekom ljeta prošle godine društvo se okupilo u Tropic Bar klubu u Splitu. Tamo se u tom trenutku nalazila i 17-godišnja djevojka koja je, prema optužnici, u nekom trenutku završila u WC-u kluba s trojicom mladića. Ustvrdila je da ju je trojac silovao. Iako su očevidom pronađeni tragovi sperme koji DNK uzorkom odgovaraju svoj trojici mladića, samo dvojica su priznala da su imala seksualni odnos s maloljetnicom, dok je jedan i dalje tvrdio da nije imao nikakav seksualni kontakt s njom. Ipak, sud ih je proglasio krivima.

Provociranje javnosti

Za vrijeme suđenja Australci nisu smjeli napustiti Republiku Hrvatsku, zbog čega su bili prisiljeni živjeti u Splitu. Taj im život nije teško pao. Naprotiv, sablažnjivali su javnost fotografijama svojih provoda. Dok se protiv njih vodio sudski postupak, mladići su obilazili splitski fitness centar i objavljivali hvalisave fotografije na društvenim mrežama. Na fotografijama su oskudno odjeveni kako bi pokazali definiciju svojih mišića.

Iz spomenutog noćnog kluba dolili su “ulje na vatru”, jer je jedan njihov djelatnik izjavio kako je maloljetnica sve inscenirala kako bi uzela novac. Problematično je, pak, u cijelom slučaju bilo što su svjedoci potvrdili da je djevojka pila s atraktivnim mladićima. Ipak, sud je Australce proglasio krivima, no slučaj je zaključen donekle u njihovu korist.

Djevojka je, naime, pristala uzeti dvadeset tisuća eura, što su joj mladići platili, a zauzvrat su dobili samo uvjetnu osudu te će ići u zatvor samo ako ponovno počine kazneno djelo. Samo nekoliko dana nakon osude bahati su mladići počeli provocirati javnost, a jedan od njih napisao je da “sanja o seksu sa stjuardesom”. Dylan Djohan tvrdi, pak, da mu “tihi glas” u glavi tvrdi da je njegova životna svrha “spavati s ljepoticama”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:43