KRAJ KARIJERE

ŠAKOM U GLAVU Pijani policajac u Gospiću skrivio nesreću pa pretukao unesrećenog motociklista i pobjegao

Policijski službenik će tijekom današnjeg dana biti udaljen iz službe
Veliko Trgovisce, 200511.U kaficu Capar ubijen je 58 godisnjak, ranjen je 35 godisnjak. 24 godisnji ubojica je u bjegu.Na slici: policija ispred kuce od ubojice.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

U srijedu oko 21 sat nedaleko od gimnazije u Gospiću BMW gospićkih registracijskih oznaka oduzeo prednost motociklisti iz Ivanić Grada. Kako javlja portal Lika online , nakon što je vozač automobila skrivio udes, izašao je iz automobila i nekoliko puta šakom udario u glavu nesretnog motociklistu, a zatim se, umjesto da pričeka policiju, udaljio s mjesta događaja.

Policijska uprava ličko-senjska dovršila je jutros istragu i prikupila sve detalje prometne nezgode i tučnjave. Kako javlja Lika online , policijsko izvješće otkriva da se radi o 27-godišnjem policijskom službeniku izvan službe, kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Gospiću.

Budući je svojim ponašanjem neprimjerenim policijskom službeniku naštetio ugledu policije i time počinio težu povredu službene dužnosti, policijski službenik će tijekom današnjeg dana biti udaljen iz službe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:24