NEUKROTIVA

Rola s dečkom napala njegova oca i policiju

Filip je Leu Obilinović odvalio šakom u lice, još prije je pokušala ubiti dečka, a u ljeto 2007. izbola je djevojku na Hvaru
Slavonski Brod, 070208.Zrtve obiteljskog nasilja dobivaju Sigurnu kucu u Slavonskom Brodu.Foto: Danijel Soldo / cropix
 Danijel Soldo/CROPIX

SPLIT - Drugi put u dva mjeseca policija je na Odjel psihijatrije privela Splićanku Leu Obilinović (26) zvanu Rola, koja je u nedjelju navečer, pijana, sa svojim mladićem Filipom M. (29) napala njegova oca Dragu M. (63) u njegovu domu.

Lisičine na rukama

Drago je pozvao policajce u pomoć oko 23 sata da ga zaštite od nasilnog sina i njegove djevojke, koji su ga nastavili vrijeđati i u prisutnosti policijskih službenika. Sin ga je prethodno izudarao po glavi i tijelu i porazbijao pokućstvo. Kako su oboje bili iznimno agresivni te su nastavili vrijeđati i policajce, odvedeni su ruku vezanih lisičinama.

Ni majka je ne bi prepoznala

Filip je Leu 27. prosinca prošle godine udario šakom u lice i lakše je ozlijedio u njezinu stanu na Mertojaku, nakon što mu je u ljubavnoj svađi zaprijetila da će se ubiti nožem. Sve se odigralo nedugo nakon što je puštena iz pritvora s nepravomoćnom predsudom za pokušaj ubojstva na Visu.

Podsjetimo, u lipnju 2009. je pokušala ubiti bivšeg dečka Stevu Kljajića. On ju je izmlatio do neprepoznatljivosti, a ona je njega izbola nožem. U ljeto 2007. Rola je kuhinjskim nožem ubola djevojku na Hvaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 13:15