JEDVA GA OBUZDALI

RAZMAHAO SE RUKAMA I NOGAMA Pijanac se u policajce zabio autom pa ih pokušavao udariti

 Elvir Tabaković / CROPIX

HVATSKA KOSTAJNICA - Policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica su obavljajući nadzor prometa u mjestu Panjani, zaustavljali osobni automobil sisačkih registracija čiji se vozač nije zaustavio, već je nastavio vožnju dalje. Uz svjetlosne i zvučne signale policijski su službenici krenuli za njim.

Bjegunac se zaustavio nekoliko kilometara dalje, u selu Knezovljani. Nakon zaustavljanja počeo je vožnju unatrag, te je stražnjim dijelom svog vozila udario u policijsko vozilo koje se zaustavilo iza njega.

Vozač je potom ponovno pokušao pobjeći, ali su ga policijski službenici kroz suvozačeva vrata uspjeli u tome onemogućiti te su nad njim primijenili sredstva prisile. Tom je prilikom vozač pružao jak otpor te rukama i nogama pokušavao udariti policijske službenike, vrijeđajući ih i prijeteći im.

Nakon uhićenja i dovođenja u policijsku postaju utvrđeno je da je riječ o 32-godišnjem Petrinjcu kojem je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1,55 promila. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bjegunac je kazneno prijavljen za oštećenje tuđe stvari i prijetnju i zbog pokušaja prisile prema službenoj osobi, a prijavljen je i prekršajno zbog prometnih prekršaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:26