NEPODMIRENI DUGOVI

RAZBOJSTVO U VODICAMA Upali u hotel i opljačkali animatore koji su im dugovali novac!

Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom iz Stankovaca koji se sumnjiči za razbojstvo, piše Slobodna Dalmacija .

Maloljetnik je, zajedno s još jednom trenutno nedostupnom, ali navodno policiji poznatom osobom, 10. kolovoza u noćnim satima upao u sobu vodičkog hotela “Olympia” u kojoj su bili smješteni 21-godišnjak iz Varaždina i 22-godišnjak iz Trnave, te im uz prijetnju i udaranje odnijeli novac i osobne predmete.

Pljačkaši, prema riječima oštećenih osoba, nisu bili naoružani, a opljačkali su ih bez ikakva povoda. Osumnjičeni maloljetnik iz Stankovaca, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, predan je u pritvorsku policijsku jedinicu. No, čini se da do pljačke nije došlo slučajno.

Iz pouzdanih izvora doznajemo da opljačkani momci nisu bili „sveci“, već su bili dužni novac momcima koji su upali u njihovu sobu kako bi naplatili dug. Naš izvor navodi da su u hotelu već imali problema s njima, a pljačka koja se dogodila u njihovoj sobi posljedica je neriješenih odnosa s pljačkašima.

Zbog nepodmirenog duga, pljačkaši su im – dodaje naš izvor - uzeli novac, boce alkoholnog pića i majice. Sve to se dogodilo u hotelu “Olympia” u kojem su momci radili kao animatori, te zajedno s ostalim sezonskim radnicima bili smješteni u sobe za osoblje u sklopu hotelskog kompleksa. Nakon pljačke dobili su otkaz.

Osumnjičeni maloljetnik iz Stankovaca pritvoren je, a protiv njega je podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:18