NESREĆA U OSIJEKU

Putnički vlak udario prvu suprugu Vladimira Šeksa, liječnici se bore za njezin život

Bjelovar, 221009.U bjelovarskom prigradskom naselju Male Sredice u cetvrtak u jutro motorni vlak na relaciji Bjelovar - Zagreb naletio je na 15-godisnjaka koji je s biciklom prelazio prugu i s teskim je ozljedama prevezen u bjelovarsku Opcu bolnicu.Foto: Goran Matejak / Bjelovarski list / CROPIX
 Goran Matejak/Bjelovarski list

U naletu vlaka u Osijeku je teško nastradala Marija Šeks (68), bivša supruga potpredsjednika HDZ-a Vladimira Šeks.

Nesreća se dogodila oko 16,45 sati na željezničkoj pruzi kod osječkog naselja Sjenjak, kada je Mariju Šeks udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Beli Manastir - Osijek, nakon čega je ona hitno prevezena u KBC Osijek, gdje su joj kako neslužbeno doznajemo utvrđene teške tjelesne ozljede, a liječnici se bore za njezin život. Kako doznajemo, Marija Šeks zadobila je teške ozljede glave i prsnog koša.

Mjesto na kojem se nesreća dogodila poznato je kao „divlji“ pješački prijelaz preko pruge između naselja Sjenjak i Vukovarske ulice, a ovo nije prvi put da se na tom potezu dogodila nesreća.

Šeks i njegova prva supruga bili su u braku 34 godine, a razveli su se 2001. godine, da bi se on dvije godine poslije po drugi put oženio sa dr. Anicom Resler.

U braku s Marijom Šeks je dobio kćer Zrinku, danas sutkinju Općinskog suda u Osijeku i sina Domagoja, koji je tragično preminuo u Indiji 2005. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:40