OKOLNOSTI NEPOZNATE

Pula: Žena pronađena mrtva u svom stanu ipak je ubijena

Pula, 010211.Zena Radmila Markovic (78) koja je u subotu navecer pronadjena mrtva u De Franceschijevoj ulici 62 umrla je nasilnom smrcu. Policija u stanu i na balkonu u prizemlju jos uvijek trazi tragove provale. Prema nesluzbenim informacijama, sumnjaju da je provalnik usao preko ograde balkona a da ga je zena po povratku zatekla u kuci.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srecko Niketic / CROPIX

PULA - Žena koja je u subotu navečer u večernjim satima pronađena mrtva u obiteljskoj kući u De Franceshijevoj ulici umrla je nasilnom smrću. Nasilna smrt, izvjestila je policija, utvrđena je obdukcijom, no za sada nisu poznate oklonosti koje su do smrti R. M. (78) dovele. Policija koja je u subotu navečer obavila očevid nije pronašla tragove provale u stan, pa se isprava sumnjalo na prirodnu smrt.

No, dežurni mrtvozornik i patalog, koji su izašli na mjesto događaja, uočili su ozljede glave koje su upućivale na nasilnu smrt, a što je obdukcija, koju su naložili istražni sudac i državni odvjetnik i potvrdila. Nesretnu ženu mrtvu su u stanu pronašle njezina kćerka i unuka.

R.M. im se naime neko vrijeme nije javljala na telefon pa su njih dvije došle do stana i kroz prozor vidjele kako ona leži na podu i ne daje znakove života. Pozvale su tada policiju koja je uz pomoć vatrogasaca obila bravu na vratima i došla do tijela nesretne žene. Kriminalističko istraživanje ovog slučaja se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:40