KRVAVI OBRAČUN

'PUKLA SAM, STALNO MI JE PRIGOVARAO!' Divlja djevojka ljubavniku u zagrebačkom Sopotu zarila nož u leđa

Nakon zadanog uboda, Josipa je sama pozvala Hitnu pomoć i policiju obzirom da je njezinom dečku postajalo sve lošije. Kolima Hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb gdje se i dalje nalazi u teškom stanju.
Vrbovsko, 221212.Zenska osoba srednje zivotne dobi je preminula, a za zivot zene starije dobi bore se lijecnici ogulinske bolnice nakon pucnjave jutros oko 7.30 sati u kuci u Ulici I.G.Kovacica u Vrbovskom. Osumnjiceni muskarac, takodjer clan te obitelji, pocinio je samoubojstvo u obliznjoj sumi.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

ZAGREB - Zbog pokušaja ubojstva svog godinu dana mlađeg dečka M.B., kod pritvorskog nadzornika završila je Josipa F. (31), već poznata od ranije policiji zbog imovinskih delikata i zloporabe opijata.

Do obračuna nožem koji je dečku zarila u leđa u podstanarskom stanu Zemljakove ulice u novozagrebačkom Sopotu došlo je nakon žestoke prepirke povezane sa netrpeljivošću između ljubavnika koja traje već duže vrijeme.

Nakon zadanog uboda, Josipa je sama pozvala Hitnu pomoć i policiju s obzirom da je njezinom dečku postajalo sve lošije.

Kolima Hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb gdje se i dalje nalazi u teškom stanju.

Ona je, pak, postala predmetom kriminalističke obrade za pokušaj ubojstva koji je, navodno, "opravdavala njegovim konstantnim prigovaranjem zbog kojeg je pukla".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:34