‘INTERNET JE PUN LAŽI‘

Prvi javni istup jednog od Matejevih prijatelja, otkrio zašto ne daju izjave: ‘Istinu znaju oni koji nas poznaju‘

‘Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji treba da znaju kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir‘, rekao je M. B.

Prijatelji Mateja Periša i Nenad Periš u kafiću u Beogradu; u pravokutniku: Matej Periš

 Zoran Ilić/Blic; Nestali.hr

Deset dana nakon nestanka Mateja Periša, jedan od njegovih prijatelja dao je izjavu za medije. U kratkom razgovoru za Kurir objasnio je zašto nitko od njih šestorice ne istupa u javnosti.

- Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji trebaju znati kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, a s ciljem da i dalje budemo maksimalna podrška Matejevoj obitelji i svim istražnim organima koji sudjeluju u njegovom pronalasku - rekao je za Kurir M. B..

- Internet je pun laži i neistina. Gospodin Nenad Periš govori u ime svih nas - dodao je.

U potrazi za Matejem Perišem, koji je u Beogradu nestao u noći između s 30. na 31. prosinac, sudjeluje i Mreža za opasnost Srbije (MZOS), služba za djelovanje u izvanrednim situacijama i pružanje pomoći ugroženom stanovništvu na teritoriju Srbije i ostalih zemalja.

MZOS je u svrhu pronalaska Periša upogonio i svoje termovizijske kamere, kamere koje mjere i prikazuju toplinsku energiju koju zrači neki objekt. MZOS je na svom Instagram profilu objavio video na kojem se može vidjeti kako se termovizijske kamere koriste u potrazi za 27-godišnjim Splićaninom Perišem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 19:22