POMOZITE POLICIJI

PREPOZNAJETE LI OVOG PREVARANTA? S lažnim dokumentima haračio po bankama i dizao desetke tisuća kuna

Policija još uvijek traga za prevarantom koji je uz predočenje lažnih dokumenata, ljetos podigao nekoliko desetaka tisuća kuna u poslovnicama banaka u Rijeci i Opatiji.

Kazneno djelo počinjeno je 20. kolovoza u poslovnicama Privredne banke i Zagrebačke banke u riječkom Tower centru na Pećinama, odnosno u Opatiji u Ulici maršala Tita, a kako do sada nisu uspjeli pronaći počinitelja, policija je objavila fotografije s nadzornih kamera te građane zamolila za pomoć.

Pretpostavlja se da se radi o osobi sa zagrebačkog područja, a građani su pozvani da, ukoliko raspolažu informacijama o muškarcu s fotografija, obavijestite III. policijsku postaju Rijeka na telefon 051/439-610 i 051/439-639, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a sve korisne informacije mogu se dojaviti anonimno.

Kako kažu u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, kriminalističko istraživanje je u tijeku pa se sami detalji prijevare ne mogu otrkiti. Ovim je kaznenim djelom za nekoliko desetaka tisuća kuna oštećena tvrtka iz Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:49