POLICIJA TRAŽI POMOĆ

PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVJEKA? Trgovac mu dao da isproba novi bicikl, a ovaj ga odvezao prije devet mjeseci i još ga nije vratio

 MUP

Bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna odvezao je za sada nepoznati muškarac iz trgovine u Osijeku pod izlikom da ga želi isprobati prije kupovine.

Bilo je to još 18. Svibnja prošle godine oko 18,35 sati u jednoj trgovini u središtu Osijeka, a s obzirom da dosadašnja istraga nije urodila plodom, policija je odlučila javno objaviti i fotografiju mlađe muške osobe koja je osumnjičena da je počinila ovu krađu. On je tog dana došao u trgovinu u djelatniku rekao da želi isprobati novi bicikl prije kupovine, što mu je ovaj i omogućio.

Nakon što je izvezao bicikl na ulicu i sjeo na njega odvezao se i nikada se više s njime nije vratio. Tvrtka je odmah prijavila krađu i istraga je otvorena, ali počinitelj unatoč snimci s video nadzora u unutrašnjosti trgovine do danas nije identificiran.

Stoga je policija sada zatražila odobrenje od DORH-a da taj snimak javno objave kako bi im građani koji eventualno prepoznaju počinitelja pomogli u njegovu otkrivanju. Ako ga netko prepozna može se javiti u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192 ili 031/237-257 kao i e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:44