DRAMA U JARMINI

POZVONIO NA VRATA I OTVORIO PALJBU Pijani mladić ispalio 10 metaka na trudnu policajku

U automobilu s kojim je pobjegao Tomislav je skrivao arsenal oružja počevši od bombi
Sveti Ivan Zelina, Crecan, 120513.52-godisnja Hrvatska drzavljanka dojavila je da je tijekom noci u dvoristu obiteljske kuce eksplodiralo nepoznato eksplozivno sredstvo. U eksploziji nije bilo ozljedjenih, policija je izasla na teren i radi ocevid.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

JARMINA - „Upucana sam! Ljudi pomozite! Majko! Oče! Pomozite mi!“ - izvikivala je oblivena krvlju trudna policajka Julijana H.(26) u nedjelju oko 22,20 sati, a na koju je, kao i njezinog supruga Ivicu H. (43) zvanog Hoki, na kućnom pragu Ulice Ljudevita Gaja u mjestu Jarmina na vinkovačkom području ispalio desetak hitaca iz kalašnjikova 24-godišnji pijani Tomislav.

Iako se nakon rafaljne paljbe uputio niz ulicu u nepoznatom pravcu i pod vidnim utjecajem alkohola, policija je starom kršitelju zakona vrlo brzo stavila lisice na ruke jer se sam predao u postaji, a ranjeni Ivica i Julijana prevezeni su u bolnicu na sanaciju ozljeda i izvan su životne opasnosti.

- Bilo je prestrašno! Gore nego u filmovima. Julijana je vapila za pomoći. Iz nje je krv samo kapala. Susjedi su joj podvezali noge. Tomislav im je tu večer poslao sms da dolazi. Pozvonio je na vrata. Ona mu je otvorila. Otišao je do prtljažnika automobila, izvadio pušku i pucao im oboma u noge. Meci su parali tišinu dok je troje djece spavalo na katu sobe, a najstariji sin je bio u gradu. Zanijemili su svi od šoka. Tomislav je bio pijan k'o letva. Ništa nije govorio. Samo je pucao i potom pobjegao. On živi sa Ivičinom bivšom suprugom Marijom koja je u visokom stupnju trudnoće. Jadna ta žena sad kad vidi zbog kakvog je mangupa ostavila divnog Ivicu, s kojim ima četvero djece - ispričala nam je jedna od stanarki ulice koja već nekoliko godina osluškuje bračne razmirice.

Naime, trzaji i uzburkan odnos između Tomislava i bivšeg muža svoje partnerice Marije traju već godinama, a pojačale su se kad je sud dodijelio njihovo četvero djece i obiteljsku kuću upravo Ivici.

Kako doznajemo, u automobilu s kojim je pobjegao Tomislav je skrivao arsenal oružja počevši od bombi. Kazneno će odgovarati za dvostruki pokušaj ubojstva , nedozvoljeno držanje oružja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:35