DVIJE GODINE ZATVORA

POZNATI ULTIMATE FIGHTER IDE U ZATVOR Silovao kćer (14) bogatog poduzetnika od koje su prijatelji iznudili 400.000 kuna

Žrtva silovanja je djevojčica od koje su prijatelji iznudili čak 400.000 kuna
 Colourbox

Zbog optužbi da je u ožujku prošle godine silovao 14-godišnju djevojčicu, 21-godišnji mlađi punoljetnik, inače poznati borac u ultimate fightu, na zagrebačkom je Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora.

Konkretno, sud ga je osudio zbog spolnog odnosa bez pristanka, ali uz upotrebu sile, jer je u svojemu stanu u južnom dijelu Zagreba, nakon što je djevojčicu, koja mu je rekla da ima 16 godina, a s kojom se našao da joj posudi novac, natjerao da se skine, a zatim ju je i on počeo skidati te je usprkos njezinim riječima da ne želi spolni odnos silovao.

Od nje je potom zatražio i analni seks, na što je ona preplašena njegovim ranijim postupcima rekla “... hajde”. Potom je obavio i taj odnos, ali zbog bolova je prestao te ju je istjerao iz stana. Okolnosti slučaja koje su na kraju dovele do gnusnog događaja još su čudnije. Riječ je o djevojci iz bogate obitelji koja je prije dvije godine postala žrtva ucjene svojih prijatelja, a nakon što su je oni navodno slikali kako s njima puši “travu”. Ubzo su počeli telefonski pozivi u kojima je jedna osoba koju su njezini prijatelji angažirali od djevojke tražila novac da je ne bi prijavili roditeljima.

Bogati roditelji

Djevojčica im je u nekoliko mjeseci predala oko 400.000 kuna koje je uzimala iz sefa svojeg oca, inače poznatog poduzetnika. Otac je, shvativši da mu iz kuće nestaje novac, čak angažirao i privatnog detekiva, no ni on nije uspio otkriti tajanstvenog lopova.

Naposljetku je slučaj ocu otkrio jedan od prijatelja djevojčice, nazvao ga je telefonom i rekao mu da mu je kći žrtva iznude vlastitih prijatelja. Ucjenjivači su nakon istrage u ožujku ove godine pohapšeni te je protiv njih pokrenut postupak. Međutim, istraga je ubrzo otkrila i spojeni slučaj silovanja.

Otkriveno je kako su ucjenjivači djevojčici koja je bila posve izbezumljena od straha u jednom trenutku rekli da novac može nabaviti i seksualnim odnosom s poznatim mladim MMA borcem te su joj rekli da ga konktaktira preko Facebooka.

Facebook kontakt

Ona je to napravila, a 21-godišnjak je djevojčicu najprije na Facebooku - otkantao. Međutim, ona je pokušala ponovno i ovoga puta ju je prihvatio kao prijateljicu, da bi ona uskoro s njim dogovorila i sastanak, a išla je posuditi samo 200 kuna. No sastanak je, prema njezinu iskazu, prerastao u silovanje.

I za taj slučaj policija je doznala posredno jer ga djevojčica nije željela prijaviti, nego je sve rekla svojoj prijateljici. Prijateljica je, pak, to ispričala svom ocu, a on je ispravno zaključio da se to sve mora prijaviti policiji.

Okrivljeni 21-godišnjak, pak, na sudu je tvrdio da je nevin i da je ona dragovoljno pristala na spolni odnos za novac.

Međutim, sud nije povjerovao njemu nego djevojčici, čiju je priču potvrdio i psihijatar koji je s njom razgovarao nakon događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 00:47