RAZBOJNIČKI NAPADI

Pošte na udaru, jutros se dogodila nova pljačka u Zagrebu: ‘Prijetio je smrću djelatnici‘

Zagrebačka policija još uvijek traga i za jučerašnjom dvojicom razbojnika koji su u Svetoj Nedelji ukrali nekoliko stotina tisuća kuna
 Tomislav Kristo/Cropix

Razbojnički napadi na poslovnice pošte kao i na njihove djelatnike nastavili su se i danas.

Jutros u 8.50 sati nepoznati počinitelj je uz verbalnu prijetnju smrću djelatnici odradio razbojništvo u poslovnici Hrvatske pošte u Novoj Vesi u Zagrebu. Ona mu je u strahu za vlastiti život predala novac s kojim je on odjurio u nepoznato. U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti razbojništva, pronašli eventualni tragovi koje je za sobom lopov ostavio i kako bi se utvrdila točna materijalna šteta.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Zagrebačka policija ujedno još uvijek traga i za jučerašnjom dvojicom razbojnika koji su u svega par minuta zaradili na uštrb djelatnika pošte u Svetoj Nedelji nekoliko stotina tisuća kuna.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Lopovski maskirani dvojac je oko 15.35 sati na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji presreo 20-godišnjeg poštara. Ukrali su mu iz službenog kombija novac nakon što su na njega fizički nasrnuli. U tom je obračunu, srećom, zadobio lakše ozljede koje su mu sanirane u KBC Sestre milosrdnice. Policija je odmah po dojavi pristigla na mjesto događaja i obavila očevid. U tijeku su pregledi snimki videonadzora koji je zabilježio lopovski potez dvojice očito dobro pripremljenih kradljivaca.

image
Tomislav Kristo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 14:34