VIKAO I VRIJEĐAO

Pomahnitali Siščanin mrtav pijan bajunetom napao policajce

Zagreb, 181009.Britanski trg.Prosvjed stanara Pantovcaka te okolnih ulica poradi lose organizacije parkiranja Zagrebparkinga.Stanari prosvjeduju jer odnedavno nemaju dovoljno mjesta za praking u spomenutoj ulici, te stoga mjesto za svoj automobil traze u ostalim ulicama, neposredno uz Pantovcak.Na fotografiji: policajac koji je upucen na mjesto prosvjeda, uzima osobne podatke jednog od prosvjednika.Foto: Vjekoslav Skledar / CROPIX
 Vjekoslav Skledar/CROPIX

SISAK - Mrtav pijan 66-godišnji Siščanin (izmjereno mu je 2,34 promila alkohola), vojničkim nožem, bajunetom, napao je policajce koji su došli intervenirati zbog njegove vike, prijetnji i vrijeđanja ostalih stanara zgrade u Ulici Andrije Hebranga. Incident se dogodio u nedjelju, 5. srpnja oko 20.40 sati, u hodniku zgrade u Ulici Andrije Hebranga u Sisku.

Uplašeni stanari zvali su policiju, a dolaskom policijskih službenika i njih je počeo vrijeđati i omalovažavati. Kada je otvorio vrata stana na policijske službenike je zamahnuo vojnim nožem, bajunetom.

Policajci su uspjeli izbjeći napad, oduzeli su mu oružje te su ga uz primjenu sredstava prisile uhitili i doveli u policijsku postaju gdje je smješten u posebne prostorije do otriježnjenja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja agresivni Siščanin je kazneno prijavljen zbog prijetnji i napada na službene osobe te je i prekršajno prijavljen po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:35