SAČEKUŠA U SUSEDGRADU

Policijska akcija na zapadu Zagreba: Uhitili 46-godišnjeg dilera, u garaži mu pronašli i automatsko oružje

Policijski službenici zaustavili su osumnjičenika u ponedjeljak navečer kada je osobnim automobilom izlazio iz garaže u Susedgradu

droga i oružje

 /Policija

Zagrebačka policija uhitila je 46-godišnjeg muškarca zbog sumnje u "dilanje" kokaina, a zaplijenjena mu je i automatska puška s pripadajućim spremnicima i streljivom.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine kokaina koju je potom skrivao, miješao s punilima, vagao i prepakiravao u Susedgradu, u garaži kojom se koristi, a sve u cilju daljnje preprodaje", priopćila je zagrebačka policija.

image

zapljenjena droga

/Policija

Policijski službenici zaustavili su osumnjičenika u ponedjeljak navečer kada je osobnim automobilom izlazio iz garaže u Susedgradu. On im je tada, navodi policija, dragovoljno predao plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo 13 plastičnih paketića ispunjenih kokainom, ukupne mase 11,87 grama.

"Pretraga njegove garaže pronađeno je još 0,7 grama kokaina, digitalna vaga te praškasta materija za sada neutvrđenog kemijskog sastava ukupne mase 92 grama, namijenjena miješanju s kokainom kao i novac za koji se sumnja da potječe od prodaje droge. Osim navedenog, u garaži je pronađena i jedna automatska puška, dva spremnika za automatsku pušku te 59 komada pripadajućeg streljiva", objavila je policija koja je osumnjičenog muškarca predala pritvorskom nadzorniku.

image

droga i novac

/Policija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:59