POTRAGA U TOPUSKOM

Policija traga za Željkom Grgić (16): Pobjegla od kuće prije devet mjeseci i još se ne zna gdje je

SISAK - U Policijskoj postaji Gvozd je prije devet mjeseci, 29. svibnja 2011. godine, zaprimljena prijava odlaska od kuće maloljetne Željke Grgić, rođene 1996. godine, s prebivalištem u mjestu Donja Čemernica, općina Topusko. Prijavu nestanka je podnio njen otac Ivan, koji je naveo da je Željka tog dana otišla od kuće i da se nije vratila, a mobitel koji koristi je isključen.

Kako dosadašnjim mjerama traganja i poduzetim radnjama ista nije pronađena, niti se došlo do saznanja gdje bi se mogla nalaziti, policija moli građane ukoliko imaju bilo kakve informacije o njenom kretanju ili trenutačnom boravištu da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192. Nestala djevojčica Željka Grgić je visoka oko 165 cm, plave kose (možda je obojana), plavih očiju, jače tjelesne građe, okruglog lica.

Kako doznajemo, ovo nije prvi bijeg 16-godišnje djevojčice od kuće. Mjesec dana prije ovog nestanka, 30. travnja prošle godine, također otišla od kuće, ali je 13. svibnja pronađena na području Zagreba i vraćena roditeljima. Dva tjedna nakon toga ponovo je pobjegla od kuće i od tada joj se gubi svaki trag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:55