UHIĆENA PALITELJICA

Policija otkrila tko je izazvao požar kod restorana u vlasništvu muškarca koji je Bartulicu vozio u Ferrariju

Materijalna šteta pričinjena buktinjom procijenjena je na 5000 eura, a osumnjičena će kazneno odgovarati za oštećenje tuđe stvari

ilustracija

 Robert Fajt/Cropix

Nije dugo pratila vijesti po medijima o buktinji na parkiralištu restorana MK By the way, čiji je vlasnik Ivko Marić, inače poduzetnik koji je Stephena Bartulicu na proglašenje rezultata izbora za Europarlament dovezao Ferrarijem u sjedište Domovinskog pokreta.

Naime, policija je paralelno provodeći očevid na parkiralištu restorana na zagrebačkim Sveticama gdje je u četvrtak u 3.20 sati došlo do požara cerade pa je vatra zahvatila i dvorac na napuhavanje te dva trampolina, vrlo brzo posložila cijeli mozaik i privela u policijsku postaju 31-godišnju ženu.

Po dovršetku istraživanja protiv mlade dame je podnesena kaznena prijava za oštećenje tuđe stvari.

- Sumnja se da je osumnjičena namjerno izazvala požar na parkiralištu restorana zapalivši otvorenim plamenom dječje artikle za igranje. Materijalna šteta iznosi oko 5.000 eura - kažu iz zagrebačke policije koja je osumnjičenu paliteljicu predala pritvorskom nadzorniku.

O njezinoj daljnjoj sudbini odlučit će općinsko državno odvjetništvo nakon što ju ispitaju tijekom dana odnosno odlučit će hoće li za nju zatražiti određivanje istražnog zatvora ili će ju pustiti da se u daljnjem tijeku postupka brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 13:21