Policajka napala novinarku, ljubavnicu svojeg supruga

SPLIT - Razljućena muževom nevjerom, policajka D. G. napala je danas novinarku Slobodne Dalmacije T. Š. B., ljubavnicu svog supruga N. G., inače načelnika u splitskoj Policijskoj upravi, prenose mediji.



Drama se zbila oko 14 sati pred zgradom u Osječkoj ulici. Nakon proslave Dana policije, načelnik N. G. povezao je ljubavnicu do njenog stana službenim vozilom.



Dijana ih je pratila taksijem. Srećom nije došlo do krvoprolića, jer su joj prije 20 dana oduzeli službeni pištolj. Novinarka ju je, naime, prijavila zbog prijetnji.



Policajka je nasrnula za novinarku, nije birala riječi. Načelnik je uspio sačuvati hladnokrvnost, te nije ni pokušao razdvojiti svoje žene. Pozvao je patrolu. Policajku su odveli na prekršajnu obradu, a novinarku na Hitnu pomoć.



Novinarka i policajac ljubuju već duže vrijeme. Upoznali su se i zaljubili na prvi pogled nakon razgovora za novine o policijskom radu!



Nisu se skrivali, mnogi su ih i po gradu vidjeli kako sretni šeću držeći se za ruke. Načelnik Ivan Merčep pokušao je rijeaiti problem, no to mu, očito, nije pošlo za rukom.
  (S. M.)





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:54