NA SICILIJI

POKOPAN TALIJANSKI MENADŽER KOJI JE UMRO OD TROVANJA NA JEDRENJAKU KOD HVARA Tisuću ljudi došlo na posljednji oproštaj od Eugenija Vincija

Brod Atlantia i Eugenio Vinci u krugu
 Maja Jurovic / Facebook / CROPIX

Nakon što je prošlog tjedna od trovanja ugljičnim monoksidom na brodu Atlantia na Hvaru preminuo talijanski menadžer Eugenio Vinci, na njegov je sprovod u mjestašcu Sant'Agata di Militello na Siciliji došlo je tisuću ljudi. 57-godišnji talijanski poduzetnik je bio na odmoru u Hrvatskoj s partnericom Manuelom Fiasconaro te sinom i kćeri.

S njima su bili i prijatelji, uključujući i načelnika spomenutog mjestašca, ujedno i bivšeg talijanskog senatora, Bruna Mancusa.

Djeca su i dalje u splitskom KBC-u gdje se oporavljaju od teškog trovanja, a talijanski mediji javljaju da će uskoro biti prevezena u dječju bolnicu 'Bambino Gesù' u Rimu.

Vincijev je lijes u ponedjeljak stigao u Sant'Agatu di Militello gdje je bio izložen u tamošnjoj katedrali, u kojoj su se obitelj i prijatelji od njega oprostili. Nakon mise je duga povorka lijes pratila do općinskog groblja, gdje je Vinci pokopan, javlja Gazzetta del Sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:25