KAZNENO PRIJAVLJEN

POHOTA IZVAN KONTROLE Vukovarski bludnik napao prodajnu predstavnicu telekom tvrtke: 'Bogat sam čovjek, dat ću ti bijelo zlato za seks'

 Tomislav Krišto / EPH

Vukovarac Ilija L. (40), kad je u lipnju prošle godine ugledao prodajnu predstavnicu telekomunikacijske tvrtke na vratima obiteljske kuće, toliko se raspametio da je nasrnuo na nju i pokušao zadovoljiti spolni nagon.

U međuvremenu je kazneno prijavljen, optužen za bludničenje, a u konačnici nedavno i pravomoćno osuđen na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje. Ujedno mu je sudac Općinskog suda izrekao i sigurnosnu mjeru zabrane približavanja prodajnoj predstavnici, ali naloženo mu je i psihijatrijsko liječenje u trajanju od dvije godine.

Nudio bijelo zlato

Prema optužnici, 28. lipnja prošle godine oko 15 sati prodajna predstavnica Tele2 nudila je ponude svoje tvrtke. Pokucala je i na vrata Ilije L. da bi mu prodala mobilni uređaj ili pak ponudila novu tarifu. Ušla je u kuću, sjela, a Ilija je počeo s “osvajanjem” govoreći joj: “Jako si lijepa, jako sam uzbuđen, imam novaca, bogat sam čovjek, platit ću ti koliko treba za spolni odnos. Imam bijelog zlata u kući, mogu ti sve dati samo da imamo spolni odnos. Kupit ću od tebe najskuplji mobilni telefon pod uvjetom da imamo spolni odnos.”

Kad je to čula, žena se prenerazila i pokušala ustati, no Ilija joj je prišao i uhvatio je za ramena te gurnuo nazad u stolicu.

Ljubio je i pipkao

Neprestano joj je ponavljao da je uzbuđen pa ju je rukama čvrsto držao, stiskao joj grudi, ljubio vrat, milovao kosu... Iako mu je govorila da je pusti pritom pokušavajući pobjeći van, Ilija nije odustajao te ju je ponovno gurnuo prema stolici. Na kraju je izgubio kontrolu pa ju je, čim je opet ustala, prislonio uza zid i dirao po tijelu. A kad je od muke i straha zaplakala, Ilija se “zbrojio”, otključao vrata kuće i pustio je van.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:06