ZGRABILI I NESTALI

PLJAČKA USRED DANA Razbojnici pred šokiranim posjetiteljima u City Centru One ukrali nakit vrijedan čak 160 tisuća kuna

Policija intenzivno traga za lopovima i pretpostavlja da su imali pomagača koji ih je čekao u automobilu
zagreb 161106sokol maric blindirano vozilo pokusaj pljacke policija ocevid shoping city one intersparfoto: srdan vrancic-desk--zag-
 Cropix

ZAGREB - Zlatarnica "Dodić" u sklopu trgovačkog centra City Centar One na zagrebačkom Jankomiru našla se na udaru dvojice nepoznatih lopova koji su u brzinski odrađenoj krađi pobjegli sa zlatninom "teškom" gotovo 160.000 kuna.

Kako doznajemo, u srijedu oko 11,30 sati dvojica muškaraca su ušetala u zlatarnicu u kojoj su toga trenutka bile S.G. (46) i M.K. (24), a koje su, navodno, bile zaokupljene drugim kupcima. Upravo tu nepažnju dviju djelatnica iskoristio je nepoznati lopovski dvojac koji je ugrabio zlatninu i nestao.

Policija intenzivno traga za lopovima od kojih je jedan u ranim 40-ima, vrlo visok i srednje građe, dok je drugi u kasnim 60-ima, relativno niskog rasta i jače tjelesne građe.

Tko je uhodani duo, istražitelji pokušavaju utvrditi i temeljem snimki nadzornih kamera unutar same zlatarnice i trgovačkog centra, ali i kamera na parkiralištu.

Za pretpostaviti je da su imali pomagača koji ih je čekao u nekom od automobila a na kojem su bile nepripadajuće registarske oznake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:39