BIZARNI NAPAD

Pijani mladić spolovilom napao retrovizor policijskog auta

Do bizarnog sukoba je došlo tijekom rutinske kontrole kada su policajci legitimirali grupicu mladića koji su konzumirali alkohol
 Elvir Tabaković / CROPIX

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je danas objavila bizarne detalje intervencije koja se dogodila u ponedjeljak kada su pijani mladići izvršili napad na policajca u dvorištu Osnovne škole na Savici.

Naime, utvrđeno je da je jedan od njih vidno alkoholiziran u jednom trenutku izvadio spolovilo i njime lupao po retrovizoru policijskog automobila.

Do problema je došlo oko 8.30 navečer kada su tijekom rutinske kontrole policijski službenici legitimirali grupicu mladića koji su konzumirali alkohol u dvorištu osnovne škole.

Među njima bili su i 24-godišnji B.P. kojem je kasnije izmjereno 1.25 promila alkohola u krvi i 23-godišnji I.G. kojemu je izmjereno 1,76 promila.

Najviše problema policajcima je stvarao I.G. koji je šakom pokušao udariti policajca, a tom je prilikom izvadio spolovilo i njime udarao po vanjskom ogledalu policijskog automobila koje, doznajemo, ipak nije uspio oštetiti.

Nakon toga je drugoj policajki počeo čupati i uspio iščupati dva pramena kose, dok su ostali prisutni vrijeđali i psovali policajce.

Nakon intervencije utvrđeno je da je troje policijskih službenika lakše ozlijeđeno, a prilikom stavljanja lisica ozlijeđen je i 24-godišnji B.P.

Danas su svi odvezeni u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:37