'VESELA' NOVA GODINA

PETARDE IZAZVALE OPĆU TUČNJAVU Sukobile se dvije obitelji, pale i prijetnje smrću, neki završili u pritvoru

Osumnjičeni 42-godišnjak i 19-godišnjak su, uz kaznenu prijavu, završili u pritvoru, a majka (40) će prijavu dobiti redovno.
 Davor Pongračić/CROPIX

U Kistanjama je dječak na Novu godinu oko 13 sati bacao petarde u susjedovo dvorište, a nije prestao ni nakon što ga je taj 31-godišnjak upozorio. Zvuk petardi ga je toliko iznervirao da je dječaku zalijepio šamar nakon čega je nastala makljaža, doznaje sibenik.in u šibenskoj policiji.

Majka djeteta (40) prvo je u dvorištu krenula prijetiti smrću iznerviranom i nasilnom 31-godišnjaku. Potom je stigao njezin muž koji je verbalno, a onda i fizički nasrnuo na 31-godišnjaka. Prijetio mu je i smrću, a oštetio mu je i auto, dok je njegov tek punoljetni sin bacio kamen u dvorište te lakše ozlijedio dijete.

Osumnjičeni 42-godišnjak i 19-godišnjak su, uz kaznenu prijavu, završili u pritvoru, a majka (40) prijavu će dobiti redovno. Nervozni 31-godišnjak dobit će prekršajnu zbog kršenja javnog reda i mira počinjenog na štetu djeteta, a policija će Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće, piše sibenik.in.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:46