NASTRANI MONSTRUM

PEDOFILSKA STRAHOTA U SRCU ZAGREBA Usred noći u svom domu zatekli obiteljskog poznanika kako im zlostavlja sinčića (3)

Ilustracija
 Colourbox

Nepopravljivi seksualni prijestupnik Günter K. iz Njemačke (61) uhićen je u Zagrebu zbog spolne zloporabe djeteta. Svoje pedofilske sklonosti je iskalio na trogodišnjem dječaku koji je obiteljski poznanik.

Kazneno djelo se dogodilo pod okriljem noći sa 20. na 21. srpnja, a od daljnjih strahota dječačića su spasili ostali članovi obitelji koji su naišli i prestravili se. O gnjusnom činu u srcu hrvatske metropole odmah je alarmirana policija koja je 61-godišnjeg razvratnika uhitila stavivši mu lisice na ruke.

- Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu je ispitala njemačkog državljanina zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina. Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog postojanja opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke koje je potrebno ispitati tijekom istrage, kao i zbog opasnosti za ponovi kazneno djelo - izvijestili su kratko iz Državnog odvjetništva.

Nijemcu je određen pritvor, a kako doznajemo, zbog jezivih seksualnih delikata Günter K. je od ranije poznat njemačkoj policiji. Ako mu se sudskim putem dokaže krivnja, 61-godišnjaku prijeti do osam godina zatvora u jednoj od hrvatskih kaznionica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:32