NJENI PSI IM ZAKLALI KOKOŠI

Otac i sin zatočili ženu u kokošinjcu, a potom su joj slomili nos i izbili zube!

Jure Mišković / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX / CROPIX

Zadarska policija uhitila je 30-godišnjaka nad kojim se provodi obrada, zbog sumnje da je on na Plovaniji 14.svibnja izudarao ženu (42) čija su dva psa zaklala kokoši u kokošinjcu pokraj kuće u kojoj on živi zajedno s ocem, piše Zadarski.hr.

Policija je prvo sumnjala da je udarce nanio otac, no uspostavilo se da je 65-godišnjak ženu zatočio u kokošinjac, a potom ju je pretukao njegov i sin.

Ocu je određen pritvor zbog kaznenog djela protupravnog lišavanja slobode, a njegov sin je uhićen.

Sve se dogodilo u subotu, 14.svibnja, kada je 42-godišnjakinja šetala na Plovaniji, Ulicom Otokara Keršovanija, sa svoja dva psa, retriverom i terijerom. Nije ih držala na povodcu, te su se psi zaletjeli u kokošinjac koji su ugledali i tamo su zaklali desetak kokoši, unatoč pokušajima žene da ih spriječi. Dojurio je vlasnik obiteljske kuće (65), te je ženu zatvorio u kokošinjac zajedno sa zaklanim kokošima, a potom ju je njegov sin pretukao.

Zadobila je teške tjelesne ozljede i hospitalizirana je na neurokirurgiji u zadarskoj bolnici sa slomljenom nosnom kosti i izbijenim zubima.

Iako je, kada su njezini psi napali kokoši, kazala vlasniku kuće da je spremna nadoknaditi štetu, on ju je bez riječi zatočio u kokošinjcu. U tom prostoru nalazio se i pčelarnik, pa su je ubrzo počele bosti i pčele koje su izlijetale iz košnica. Žena je uspjela izvući mobitel iz džepa i nazvati policiju.

Iako je u tom trenutku puštena iz kokošinjca, naišao je sin vlasnika, koji ju je tako udario u lice da se onesvijestila.


Ona je prekršajno prijavljena zbog držanja životinja bez nadzora, 65-godišnjak je pritvoru zbog protupravnog lišavanja slobode, a njegov sin (30) je na policijskoj obradi nakon čega najvjerojatnije slijedi kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:17