BRUTALNA SMRT U RIJECI

OKONČANA POTRAGA ZA UBOJICOM Priveden mladić koji je nakon svađe izbo poznanika

Zagreb, 240312.Savska ulica.Kod kucnog broja 164, oko 19:30 sati doslo je do pucnjave u kojoj je ubijen muskarac.Zrtva je Davor Golubic, vlasnik kafica Princ student, koji je sjedio u parkiranom automobilu marke Renault Clio splitskih registracija.Ubojica je, kako se nesluzbeno doznaje, s mjesta zlocina pobjegao pjeske, u smjeru Veslacke ulice.Na slici: policijski ocevid u tijeku.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

NOVO 22:30 Policija je oko 21 sat uhitila ubojicu koji je nožem nanio smrtonosan ubod 29-godišnjaku u četvrtak oko 15.25 sati, doznaje Novi list. Navodno je riječ je o 23-godišnjaku, a policija ga je odvela na ispitivanje.

---------------------------------------------------------------------------------

U svađi do koje je došlo u riječkom naselju Podmurvice danas u poslijepodnevnim satima nožem je proboden 29-godišnji muškarac koji je uslijed zadobivenih ozljeda naknadno preminuo na Hitnom medicinskom traktu.

Događaj se zbio u Ulici Andree Benussija nešto iza 15 sati. Probodeni muškarac ostao je ležati ispred ulaza u stambenu zgradu na kućnom broju 2, a policajci su došli po dojavi koja je stigla oko 15.20. Počinitelja nisu zatekli na mjestu događaja pa je za njim organizirana intenzivna potraga.

Na riječkim ulicama tijekom cijelog poslijepodneva mogli su se vidjeti policajci naoružani dugim cijevima.

Ozljeđivanju je, kako su posvjedočili susjedi, prethodila svađa koja je kulminirala fizičkim obračunom i povlačenjem hladnog oružja, a sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju. Navodno je ubijeni od napadača tražio da ostavi na miru člana njegove obitelji, a ovaj je reagirao agresivno.

Prema izjavama očevidaca, dva muškarca dolazili su ulicom iz smjera Rujevice svađajući se, a u jednom trenutku napadač je izvukao je nož i proboo žrtvu, zadavši mu smrtonosnu ranu. Odmah nakon toga, prije dolaska policije i Hitne pomoći, pobjegao je.

Policijskim očevidom rukovodili su zamjenica županijske državne odvjetnice Stela Pezić Mišović i načelnik Sektora kriminalističke policije Željko Kruneš.

Na mjestu događaja u kasnim poslijepodnevnim satima počeli su se okupljati stanovnici obližnjeg romskog naselja na Rujevici, njih pedesetak, prijatelji i rodbina ubijenog. Policija je poslala interventne snage na Podmurvice, no sve je prošlo u miru, bez incidenata i nije bilo potrebe za njihovim djelovanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 14:29