PRONAĐENA ZAHVALJUJUĆI PSEĆEM LAVEŽU

OKONČANA POTRAGA Nestalu djevojku pronašli u napuštenoj kući: 'Zatočio me bivši dečko!'

Roditelji tinejdžerke uvjereni su da ju je oteo bivši dečko, koji je pronađen zajedno s njom
 Bruno Konjević / CROPIX

>>> NOVO 22:38 Od člana obitelji nestale djevojke 034portal je doznao kako su i ona i mladić pronađeni u jednoj napuštenoj kući, u kojoj je 22-godišnjak povremeno znao boraviti. Psi su lajali i policija je reagirala. Prema prvim informacijama, oboje su dobro.

Tu je informaciju potvrdila i glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Ivana Radić.

Djevojka je, kako 034portal neslužbeno doznaje, rekla da ju je bivši momak držao zatvorenu na tavanu. No, njegovi roditelji ne vjeruju u priču da ju je oteo.

- Mislim da on to nije učinio. To je bila ljubav velika koju je njezina majka branila. To svi mještani znaju. Danas sam to najmanje 50 puta izjavila policijskim službenicima i svima skupa. Automobil je kod kuće, suprug ga je sad dovezao kući od bake. Oboje im nema traga. Ovo je prvi put da se ovako nešto događa. Ne da sam zabrinuta nego nemam riječi. Teško da stojim od uzbuđenja od svih tih silnih prepričavanja i laži. To mi je najgore u ovom cijelom slučaju jer je sve to tako ispalo. Sve je to lažno napuhano u otmicu. Ne mogu reći ni da su pobjegli ni da nisu. Ne znam što da vam kažem - ispričala je mladićeva majka u trenutku dok je potraga još trajala.

- Bilo je malo svađe između njih, nije baš bila sređena veza, a tome je kumovala i njezina mama. Policija je dala i njegovom ocu i meni kao stricu broj da im javim ako se pojavi. Ne vjerujem da je oteo djevojku. Dosad nije napravio ništa tako da bi se to naslutilo. Jučer je kod njih u kući sve bilo normalno. Nije bio problematičan mladić koji se s nekim tukao i "kačio". Bio je povučen, to je sad prvi put da je tako ispalo. Sve još treba istražiti policija - kazao je mladićev stric za 034portal .

-------------------

21:45 Kako javlja 034portal.hr , djevojka je imala traperice i crnu jaknu na sebi. Ima dugu plavu kosu do ramena. Prepoznatljiva je po veselom osmijehu. Visoka je 166 centimetara, te je sitnije i mršavije građe.

Njezin bivši dečko M.K. je visok nekih 170 centimetara, srednje građe i ima "Irokez" frizuru.

- Zbunjen sam, ne znam više ni sam što da mislim - kazao je otac koji zasad nije htio otkrivati previše informacija.

Neslužbeno se doznaje kako je posljednja poruka koju je djevojka poslala svojima bila da su negdje u napuštenoj kući.

Policija je pretražila sve napuštene kuće u selu, bez uspjeha. Ne mogu ih više locirati, ali i dalje vjeruju kako su djevojka i mladić negdje u selu.

-------------------

GRABARJE - Policijski službenici PU požeško-slavonske u srijedu poslijepodne započeli su potragu za 17-godišnjom djevojkom iz sela Grabarje nedaleko Kutjeva.

Iz policije su nam samo potvrdili kako je počela potraga za nestalom maloljetnom osobom u Grabarju, ali ne i da je posrijedi eventualna otmica u što sumnja majka 17-godišnje djevojke koja je policiji prijavila da joj je kćerka oteta.

U razgovoru s novinarima roditelji su kazali kako im se kćerka javila jutros kada je išla u Požegu gdje je u bolnici imala termin za snimanje magnetskom rezonancom. Rekla im je pritom da je automobilom slijedi bivši dečko (22), koji ju je dočekao na željezničkom kolodvoru, a ona je na kraju sjela u njegov automobil te su krenuli prema Grabarju.

Mladić je potom auto ostavio ispred kuće svoje bake, a potom su oboje nestali.

Djevojka se od tada nije javljala na mobitel, a roditelji smatraju da je oteta zbog čega je policija pokrenula potragu po selu i okolici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:55