TRAGEDIJA NA PRAZNICIMA

OČAJNA MAJKA POGINULE PULJANKE 'Po nju je te večeri došao pijani mladić, mislim da su se upoznali preko Fejsa, nisam joj dala da ide s njim...'

Sedamnaestogodišnja Vanja Janković pala je s nadvožnjaka vozeći se na motoru s N.T. (27)
 Facebook

Vanja Janković (17) iz Pule smrtno je stradala pri padu s nadvožnjaka na cesti Niš - Pirot u Srbiji, gdje se s majkom nalazila kod bake i djeda na praznicima.

Tragedija se dogodila oko 1 sat u noći s utorka na srijedu. Za nesreću je, sumnja policija, kriv N.T. (27) s kojim se nesretna djevojka vozila na motoru Suzuki. On je priveden.

- Moja Vanja je htjela ovdje proslaviti 18. rođendan s društvom. Željela je studirati novinarstvo. Evo, vidite donijeli smo i knjige i skripte za prijemni ispit, kroz suze je neutješna majka Violeta ispričala za Blic.

Rekla je da je kobne večeri na njihova vrata došao 'vidno alkoholizirani mladić'.

- Nisam joj dozvolila da ode s njim na motoru. Mislim da su se upoznali preko Facebooka. Onda me pitala da s prijateljicom ode ispred škole jer se tamo skupljaju mladi iz našeg naselja. Poginula je vrlo blizu naše kuće. Ne znam zašto je otišla s njima, kazala je majka.

Vanjina obitelj je za tragediju saznala tek poslije 4 sata, kad ih je probudila mama prijateljice sa kojoj je izašla. Obje majke su ih krenule tražiti oko škole, a onda su saznale za tragediju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:26