INCIDENT U GLUHO DOBA NOĆI

OBRAČUN U CENTRU PULE Pijani Talijan uhvatio policajku za rame i 'zakucao' je na zid zgrade!

Talijan je počeo vikati na dvojicu policajaca, ali i na jednu policajku koju je, osim s galamom, počastio i silom
 Danijela Peracic / CROPIX

Kakve su sve misli tutnjale glavom 39-godišnjeg Talijana kada su ga u gluho doba noći u nedjelju u Puli zaustavili policajci, nitko ne zna, no turist je pokazao nezadovoljstvo tim činom pa je u jednom trenutku i nasrnuo na policajku.

Kako doznajemo, talijanskog turista su oko 3,40 sati uočili policajci u prekršaju. Vozio se u Audiju talijanskih nacionalnih oznaka zabranjenim smjerom pod Tršćanskoj ulici. Na sve to bio je i pijan. Izmjereno mu je 1,71 promil alkohola u krvi.

Tijekom postupanja i legitirmiranja, Talijan je počeo vikati iz petnih žila na dvojicu policajaca, ali i na jednu policajku koju je, osim s galamom, počastio i silom. Naime, nasrnuo je na policajku koju je uhvatio za rame i odgurnuo na zid obližnje zgrade. Upravo kako bi se spriječio daljnji napad, pulski policajci su ga uhitili te uz uporabu sredstava prisile odveli u policijsku postaju. Zaradio je prekršajnu prijavu zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama ali će i kazneno odgovarati zbog prisile prema službenoj osobi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 01:58